کاشت ریش پرپشت و طبیعی | هزینه+عکس

کاشت ریش پرپشت و طبیعی | نحوه انجام، مراقبت‌ها و هزینه+عکس

کاشت ریش یکی از ترندهای روز زیبایی آقایان است که با بازگشت دوباره ریش به صنعت مد و تبدیل شدن آن به یکی از مهم‌ترین نمادهای جذابیت آقایان، محبوبیت زیادی پیدا کرده است. متقاضیان ممکن است به دلایل ژنتیکی، آسیب فیزیکی و …. از ظاهر ریش خود راضی نباشد. از این رو فرد می‌تواند با کمک کاشت ریش به شکل طبیعی و همیشگی به ظاهر ایده‌آل خود برسد. برای کاشت ریش گرافت‌هایی از ناحیه پس سر (بانک مو) تهیه شده و پس از طی مراحل آماده سازی در ناحیه مورد نظر قرار می‌گیرد. همچنین فرد می‌تواند با کاشت به مدل و تراکم دلخواه ریش برسد. خوشبختانه این روش بسیار کم‌تهاجم است با متدهای روز دنیا، بدون زخم و بخیه ظاهری جدید به فرد می‌دهد. همچنین این فرایند بدون نیاز به گذراندن نقاهت خاصی و با حداقل عوارض ممکن انجام می‌شود و تغییرات شگرفی ایجاد می‌کند.

کاشت ریش چیست؟

کاشت موی ریش فرایندی است که در آن مو از قسمتی از بدن که معمولاً در پشت سر یا گوش است، استخراج شده و در ناحیه ریش کاشته می‌شود. کاشت ریش می تواند برای افرادی مناسب باشد که رشد موهای صورتشان کم است و دلیل آن می تواند ژنتیکی یا زخم و اسکار روی صورت باشد.

مورد توضیحات
زمان لازم برای کاشت ریش ۳ الی ۱۲ ساعت
تعداد گرافت‌های لازم برای کاشت ریش ۱۵۰۰ الی ۴۰۰۰
نوع بیهوشی بی‌حسی موضعی
نیاز به بستری در بیمارستان ندارد
زمان دوری از کار ۵ الی ۷ روز
زمان بهبودی کامل ۶ هفته
زمان دیدن نتایج نهایی ۶ الی ۱۲ ماه
عوارض قرمزی، تورم و خارش صورت+ریزش موقتی ریش

آیا ظاهر کاشت ریش طبیعی است؟

آیا ظاهر کاشت ریش طبیعی است؟ 

اگرچه ماهیت و الگوی رشد موهای سر و صورت باهم متفاوت است اما اگر گرافت‌ها به فولیکو‌ل های تکی تقسیم شده و با زاویه مناسب در ریش کاشته شوند نتایج نهایی کاشت ریش کاملا طبیعی به نظر خواهد رسید. برای طبیعی‌تر به نظر رسیدن نتایج کاشت ریش معمولا از موهای سر استفاده می‌شود، البته درصورت فقدان گرافت مناسب در ناحیه سر از موهای سینه نیز می‌توان برای کاشت ریش استفاده کرد.

شایان ذکر است که موهای ریش خیلی ضخیم‌تر از موهای سر و بدن هستند، به همین دلیل هنگام انتخاب گرافت‌های اهداکننده پزشک می‌تواند با انتخاب شبیه‌ترین گرافت‌ها تلاش کند که نتایج نهایی کاشت ریش کاملا طبیعی به نظر برسند.

مزایای کاشت ریش

فرایند کاشت ریش و روند بهبودی آن سریع و بدون درد است. همچنین کاشت ریش مزایای متعدد دیگری نیز دارد که برخی از آن‌ها عبارتند از:

  • نتایج طبیعی همراه با رشد طبیعی موهای ریش و سیبیل
  • استفاده از موی طبیعی خود فرد برای رشد
  • امکان کاشت با تراکم بالا
  • امکان طراحی و فرم‌دهی به صورت با کاشت ریش
  • کاشت ریش طبیعی با قابلیت تراشیدن، اصلاح و پیرایش
  • ماندگاری دائمی نتایج کاشت
  • کم‌تهاجم و بدون درد ، زخم ، بخیه و خون‌ریز
  • افزایش اعتماد به نفس
  • نقاهت کوتاه

چه کسانی می‌توانند کاشت ریش انجام دهند؟

چه کسانی می‌توانند کاشت ریش انجام دهند؟  

افراد به دلایل مختلفی اقدام به کاشت ریش می‌کنند، به طور مثال آقایانی که دچار ریزش سکه‌ای هستند و یا ژنتیکی ریش‌های کم‌پشتی دارند و همچنین افراد تراجنستی، همه این افراد می‌توانند از مزایای کاشت ریش طبیعی بهره‌مند شوند. البته با توجه به شرایط موردنیاز برای کاشت، افراد زیر می‌توانند کاندیدای خوبی برای کاشت ریش باشند:

  • افرادی که فولیکول‌های سالمی دارند: از آنجایی که فولیکول‌های مو از پشت سر یا گوش برداشته می‌شوند، فرد باید فولیکول‌های موی سالمی در این ناحیه داشته باشد. این نواحی از آخرین مناطقی است که تحت تاثیر الگوی طاسی قرار می‌گیرند، بنابراین حتی اگر فرد دچار ریزش مو شود، موهای این ناحیه هیچ وقت دچار ریزش نشده و در نتیجه نتایج کاشت ریش از دست نمی‌روند.
  • آقایان بالای ۳۰ سال: آقایانی که پوست و موهای سالمی دارند و ترجیحا بالای ۳۰ سال باشد می‌تواند کاشت ریش انجام شود. با تنظیم هورمون‌های مردانه ریش آقایان از دوران بلوغ تا اواسط ۳۰ سالگی رشد می‌کنند به مرور بیشتر و ضخیم‌تر می‌شود. به همین دلیل به آقایان جوان توصیه می‌شود صبر کنند تا موهای صورت کاملا رشد کنند و در صورت عدم حصول نتیجه مطلوب کاندیدای کاشت ریش شوند.
  • افرادی که پوست سالم دارند و دچار بیماری‌های زمینه‌ای نیستند: در صورتی که فردی دچار بیماری‌های پوستی خاص مثل پسوریازیس باشد نمی‌تواند کاندیدای مناسبی برای کاشت ریش باشد.

آمادگی‌های لازم برای کاشت ریش

اگر نکات و آمادگی‌های لازم قبل کاشت ریش مانند هر فرایند پزشکی دیگری رعایت شوند می‌تواند به افزایش  احتمال موفقیت و آسان‌تر شدن دوران نقاهت کمک کنند. بنابراین، اگر قصد دارید کاشت ریش انجام دهید دستورالعمل‌های زیر را دنبال کنید تا موفقیت این درمان تضمین شود:

چهار هفته قبل از کاشت ریش:

  • تمرینات کششی و ماساژ پوست را با مشورت پزشک شروع کنید.
  • موهای سر خود را کوتاه نکنید تا طول مناسبی (حداقل ۲ سانتی‌متر) برای استخراج گرافت اهداکننده داشته باشند.
  • از موارد آلرژی‌زا دوری کنید. در صورت بروز بیماری یا آلرژی حتما به پزشک اطلاع دهید تا اگر نیاز بود کاشت ریش به تعویق بیافتد.

دو هفته قبل از کاشت ریش :

  • اگر از داروهای ضد ریزش مو مانند ماینوکسیدیل و فیناستراید استفاده می‌کنید مصرف آن‌ها را قطع کنید.
  • مصرف داروهای رقیق کننده خون و داروهای ضد التهابی حاوی آسپرین یا مشتقات آن را متوقف کنید.
  • مصرف مولتی ویتامین‌ها و همچنین مکمل‌های گیاهی را متوقف کنید، زیرا این مکمل‌ها ممکن است رقیق کننده خون باشند.
  • اگر از داروهای فشار خون یا دیابت استفاده می‌کنید، فراموش نکنید که حتما به پزشک خود اطلاع دهید تا در صورت نیاز داروی بی‌حسی را تغییر دهد.
  • مصرف سیگار را متوقف نمایید. سیگار کشیدن می‌تواند مانع از بهبودی سریع و رشد موهای کاشته شده شود.

یک هفته قبل از کاشت ریش:

  • با الکل خداحافظی کنید. مصرف مشروبات الکلی می‌تواند تأثیری مشابه سیگار کشیدن داشته باشد و از بهبود گرافت‌ها جلوگیری کند.
  • داروهای معمولی خود را با مشورت پزشک ادامه دهید.
  • به مدت یک هفته قبل و بعد از کاشت ریش از بتا بلاکرها استفاده نکنید. پزشک ممکن است از شما بخواهد طی این مدت از داروهای جایگزین دیگری استفاده کنید.
  • آزمایش خون بدهید تا فاکتورهای خونی و سلامت شما برای انجام کاشت ریش بررسی شود.

یک روز قبل از کاشت ریش:

  • ترتیبی دهید که شخصی شما را از کلینیک به منزل برساند، زیرا رانندگی بلافاصله پس از کاشت ریش به دلیل استفاده از داروهای بی‌حسی اکیداً ممنوع است.
  • شب قبل از کاشت ریش حمام کنید و ریش خود را با شامپوی ضد عفونی کننده تجویز شده بشویید.
  • در ۲۴ ساعت آخر از فعالیت شدید بدنی خودداری کنید.

 روز کاشت ریش:

  • صبحانه سالم و مغذی بخورید اما چای و قهوه مصرف نکنید. به جای آن از نوشیدنی‌های طبیعی استفاده کنید.
  • از کرم‌ها، لوسیون‌ها و سایر محصولات آرایشی اجتناب کنید.
  • ممکن است پزشک از شما بخواهد که یک ساعت قبل از کاشت ریش مقداری کپسول آنتی بیوتیک مصرف کند.

نحوه انجام و مراحل کاشت ریش

پروسه کاشت ریش تقریبا شبیه به کاشت مو است. یعنی ابتدا ناحیه اهداکننده و گیرنده مشخص می‌شود، سپس بی‌حسی اعمال شده و در ادامه گرافت‌ها (واحدهای فولیکولی مو) از ناحیه اهداکننده استخراج شده و در ناحیه موردنظر کاشته می‌شود.

۱. طراحی ریش

طراحی ریش 

پزشک قبل از هر چیز آناتومی صورت و ساختار مو ریش و سر را بررسی می‌کند. در ادامه باتوجه به معیارهای زیبایی شناسی و اهداف متقاضی محدوده ریش را طراحی می‌کند. در این مرحله فرد متقاضی باید واقع بین بوده و انتظارات معقول خود را بدون هیچ رودربایستی با پزشک در میان بگذارد.

ایده‌آل‌ترین شکل ریش چگونه است؟

شکل ایده‌آل و متناسب ریش به شکل صورت و خط رویش موها بستگی دارد. برای طراحی یک خط ریش ایده‌آل ابتدا نتیجه دلخواه متقاضی در نظر گرفته شده و سپس با درنظر گرفتن تراکم و حالت ریش فعلی او بهترین زاویه و حالت ریش طراحی خواهد شد. یک خط ریش ایده‌آل نباید بالاتر از برآمدگی استخوان گونه قرار بگیرد و شیب خط ریش نیز باید مطابق با حالت صورت متقاضی طراحی شود. یک طراحی ریش متناسب می‌تواند جذابیت چهره را بیشتر کند. معمولا ریشی که خط فک و ساختار استخوان گونه را برجسته‌تر می‌کند، موجب افزایش زیبایی چهره خواهد شد.

۲. بی‌حسی موضعی

بی‌حسی موضعی 

پس از تائید طرح نهایی ریش پزشک ناحیه گیرنده و اهداکننده فولیکول را با کمک بی‌حسی موضعی آماده می‌کند. بی‌حسی موضعی عوارض بی‌هوشی را نداشته و فرد را به راحتی آماده فرایند درمان می‌کند و موجب می‌شود متقاضی هیچ درد و ناراحتی را حین پروسه احساس نکند. رگ‌های حسی مختلفی از زیر پوست صورت عبور می‌کنند به همین دلیل ممکن است هنگام تزریق بی‌حسی کمی اذیت شوید بنابراین برخی پزشکان قبل از تزریق داروی بی‌حسی با کمک اسپری یا پماد ناحیه تزریق را سِر می‌کنند تا شما هیچ درد و ناراحتی را هنگام تزریق بی‌حسی نداشته باشید.

۳.برداشت گرافت از ناحیه اهداکننده

برداشت گرافت از ناحیه اهداکننده 

حال پزشک شروع به استخراج گرافت‌های مورد نظر برای کاشت ریش از ناحیه اهداکننده می‌کند. این گرافت‌ها معمولا از پشت سر یا گوش استخراج می‌شوند. زیرا موهای این نواحی کم‌تر در معرض ریزش آلوپسی قرار می‌گیرند. در نتیجه نتایج کاشت ریش از این نواحی برای همیشه ماندگار خواهد بود. البته در برخی موارد اگر فرد گرافت‌های خوبی در سر نداشته باشد پزشک از موهای سینه برای کاشت ریش استفاده می‌کند. نحوه استخراج گرافت کاملا به تکنیک کاشت ریش مرتبط بوده و اغلب به طور دانه‌ای (FUE) استخراج می‌شوند، در موارد محدودتری برداشت گرافت به صورت نواری (FUT) خواهد بود.

۴. آماده‌سازی گرافت‌ها

آماده‌سازی گرافت‌ها 

در این مرحله گرافت‌های استخراج شده برای کاشت در محدوده ریش آماده می‌شوند. برای آماده‌سازی بافت و اضافات چسبیده به گرافت از آن جدا شده و هر گرافت به صورت فولیکول‌های یک یا دوتایی تقسیم می‌شوند. علت جداسازی فولیکول‌ها این است که موهای ریش عموما گرافت‌های تکی یا دوتایی هستند. به همین دلیل پزشک برای رسیدن به نتیجه طبیعی در کاشت ریش، گرافت‌ها را کاملا مشابه با حالت طبیعی جداسازی می‌کند.

۵.کاشت گرافت‌ها در ریش

بعد از آماده‌سازی گرافت‌ها ریش کاشته می‌شوند. کاشت مرحله پرچالشی است و به دلیل بالا بودن عروق و تغییر حالت زیاد صورت به دقت، مهارت و سرعت بالا پزشک نیاز دارد. زاویه فولیکول از پوست و جهت آن در نتایج نهایی تاثیر بسزایی دارند. برای طبیعی‌تر شدن نتایج سوراخ‌های ایجاد شده برای کاشت ریش در هر قسمت متفاوت است. برای عروسکی دیده نشدن ریش‌های کاشته شده باید زاویه ۱۰ الی ۲۰ درجه‌ای از پوست صورت داشته باشند(منبع).

مراقبت‌های بعد از کاشت ریش

برای بهبودی پس از عمل کاشت ریش به حدوا ۷ روز زمان نیاز دارید. پس از ۷ روز، می‌توانید فعالیت‌های عادی خود را از سر بگیرید. پس از ۳ هفته، می توانید شروع به اصلاح یا کوتاه کردن ریش خود کنید. پس از دو تا سه هفته، موهای ریش کاشته شده ممکن است شروع به ریختن کنند. ریزش مو پس از کاشت یک بخش کاملاً طبیعی از فرآیند بهبودی است و نباید نگران شوید. اقدامات مراقبتی می‌توانند نقاهت را آسان‌تر کرده و احتمال موفقیت کاشت ریش را افزایش دهند، مانند:

  • در روز کاشت ریش از مایعات یا رژیم نیمه جامد استفاده کنید زیرا ممکن است در ناحیه تحت درمان احساس بی‌حسی داشته و جویدن غذا مشکل باشد و یا به دلیل بی‌حسی موضعی دچار آبریزش شوید.
  • می توانید بعد از روز اول صورت خود را بشویید، اما ناحیه ریش کاشته شده را نشوئید. برای خشک کردن صورت نباید حوله یا دستمال به ناحیه کاشت برخورد کنند.
  • در ۵ روز اول، ناحیه درمان باید مرطوب نگه داشته شود. این به کاهش تشکیل دلمه کمک می‌کند و به مو اجازه می‌دهد تا به درستی رشد کند. طی این مدت به هیچ وجه به ریش خود دست نزنید زیرا ممکن است موجب انتقال عفونت و یا جابجایی ریشه فولیکول‌های کاشته شده شود.
  • آنتی بیوتیک و مسکن به مدت ۷ روز طبق تجویز پزشک مصرف شوند.
  • برای جلوگیری از افزایش خطر تورم، در هفته اول به پشت بخوابید و سر خود را هنگام خواب بالا نگه دارید. معمولا تورم و کبودی ایجاد شده طی یک هفته برطرف می‌شوند.
  • تا ۴ هفته بعد کاشت ریش از شنا کردن در استخر خودداری کنید.
  • توصیه می‌شود تا سه ماه اول از کوتاه کردن و اصلاح ریش‌هایتان خودداری نمایید. اگر قصد کوتاه کردن ریش‌هایتان را دارید از قیچی استفاده کنید.
  • نتایج حاصل از کاشت ریش در ۳ ماهگی قابل مشاهده است و در طول یک سال این نتایج تثبیت می‌شوند، طی این مدت از رنگ کردن ریش‌هایتان خودداری کنید.

انواع روش‌های کاشت ریش

روش‌های مورد استفاده برای کاشت ریش نیز مشابه با کاشت مو است و به طور کلی این درمان با دو روش FUE و FUT انجام می‌شود. FUE تکنیک جدیدتری است و به دلیل عدم نیاز به بخیه و برش محبوبیت بیشتری دارد. تکنیک FUT یا نواری نیز به دلیل فراهم شدن تعداد بالای گرافت سرعت بیشتری داشته و برای افرادی‌که به تعداد گرافت زیادی برای کاشت ریش احتیاج دارند مناسب‌تر است.

کاشت ریش FUE یک تکنیک محبوب است. در این روش تک تک فولیکول‌های مو یکی یکی از ناحیه اهداکننده با ابزاری شبیه به پانچ استخراج می‌شود. سپس پزشک برش‌های ریزی در ناحیه گیرنده برای کاشت فولیکول‌ها ایجاد می‌کند. این یک فرآیند به ظرافت و دقت بالایی احتیاج دارد تا در انتها ریش‌های کاشته شده با تراکم و جهت مناسبی رشد کنند. اسکارهای به جا مانده در این روش به صورت نقطه‌های دایره‌ای کوچکی در ناحیه اهدا کننده دیده می‌شوند. کاشت ریش به روش FUE بسیار سریع بوده و معمولا به یک جلسه ۳ الی ۹ ساعته زمان نیاز دارد. به دلیل عدم نیاز به برش نواری و بخیه زمان بهبودی در این روش بسیار کوتاه است و فرد می‌تواند نهایتا بعد از ۷ روز به روتین زندگی و فعالیت سبک بازگردد.

کاشت ریش با روش FUT، که گاهی به آن روش نواری نیز گفته می‌شود، شامل برداشتن یک نوار کوچکی از بافت پوست ناحیه اهداکننده است. که پس از استخراج نواری از گرافت‌ها، برش ایجاد شده بخیه می‌شود. سپس نوار زیر میکروسکوپ قرار می‌گیرد و به چندین گرافت‌های کوچک تقسیم می‌شود. در انتها مانند کاشت به روش FUE، گرافت‌ها در برش‌های محل گیرنده قرار می‌گیرند. از آنجایی که تکنیک FUT می‌تواند تعداد گرافت‌های بیشتری را استخراج کند، برای افرادی‌که به تغییرات زیادی نیاز دارند مناسب‌تر است. روش FUT معمولاً بیشتر از FUE طول می‌کشد و نهایتا طی یک جلسه ۶ الی ۱۲ ساعته انجام می‌شود.

عوارض کاشت ریش

عوارض کاشت ریش

کاشت ریش نیز مانند هر فرایند پزشکی دیگری ممکن است با عوارضی همراه باشد. شدت و مدت زمان بروز این عوارض تا حد زیادی به پزشک و رعایت نکات مراقبتی توسط متقاضی بستگی دارد. اگرچه عوارض کاشت ریش عموما زودگذر و موقتی هستند اما با اطلاع از آن‌ها می‌توانید هنگام مواجهه تصمیم بهتری بگیرید:

  • نتایج نامطلوب: موهای کاشته شده ممکن است گاهی زاویه یا جهت دلخواه را نداشته باشند زیرا ممکن است فولیکول‌ها در طول فرآیند بهبودی به دلیل شلی پوست جابجا شوند. پزشک می‌تواند با اجرای تکنیک مناسب و استفاده از شکاف‌های ظریف احتمال بروز این عوارض را به حداقل برساند.
  • ایجاد اسکار: برآمدگی یا نامنظمی پوست می‌تواند در ناحیه کاشت ریش خصوصا در قسمت چانه و سبیل اتفاق بیفتد.
  • التهاب: قرمزی و تورم خفیف در ناحیه صورت برای چند روز پس از کاشت ریش، شایع است و در عرض ۲ تا ۳ روز کاهش می‌یابد.
  • درد: درد ممکن است در نواحی کاشت و استخراج گرافت تجربه شود، اما با داروهای مسکن قابل کنترل است.
  • خارش: در حین بهبودی، ممکن است خارش در نواحی پیوند ایجاد شود. اما فرد باید مراقب باشد و تا زمان تثبیت کامل گرافت‌ها(حداقل یکماه) از خاراندن صورت اجتناب کند.

علت ریزش ریش در مردان چیست؟

ریزش ریش مردان و یا کم بودن تعداد تارهای ریش می‌تواند به دلایل بیماری، تغییرات هورمونی، آسیب فیزیکی، ژنتیک و سبک زندگی نامناسب رخ دهد. معمولا افرادی‌که به دلایل زیر دچار ریزش ریش هستند با کاشت می‌توانند به ظاهر مطلوب خود برسند:

  • اسکارهای ناشی از ضربه، سوختگی یا جراحی
  • آلوپسی کششی
  • هیپوتریشی یا آتریشی مادرزادی
  • آلوپسی آره آتا طولانی مدت
  • آلوپسی سیکاتریسیال پایدار در ناحیه ریش
  • اسکار پس از فولیکولیت
  • ترمیم کاشت ریش اولیه
  • مطلوب نبودن تراکم و ظاهر ریش
  • شکاف لب

هزینه کاشت ریش در سال ۱۴۰۳

هزینه و قیمت نهایی کاشت ریش به عوامل مختلفی مانند شدت تغییرات، تراکم موردنظر، تعداد گرافت‌های لازم، مهارت پزشک و هزینه‌های کلینیکی تغییر کند. هزینه کاشت هر تار مو در کلینیک تخصصی کاشت ابرو و مو ثمر حداقل ۱۲۹۰ و حداکثر ۱۴۹۰ تومان است. برای اطلاع دقیق از هزینه کاشت ریش در تهران و شیراز با شماره‌های تماس در ارتباط باشید.

سوالات متداول

آیا جای اسکار یا زخمی بعد از کاشت ریش روی صورت باقی می‌ماند؟

قطر سوراخ‌های ایجاد شده برای کاشت ریش زیر ۱ میلی‌متر است بنابراین بعد از کاشت ریش هیچ اسکار قابل مشاهده‌ای دیده نمی‌شود.

سن مناسب کاشت ریش چه زمانی است؟

مناسب‌ترین زمان برای کاشت ریش بعد از ۳۰ سالگی است تا بعد از تنظیم شدن هورمون‌های مردانه و تکمیل رشد موهای صورت، تراکم و طرح  نهایی ریش و سیبیل تثبیت شده و سپس کاشت انجام شود.

آیا می‌توان کاشت مو و ریش را به‌صورت همزمان انجام داد؟

درمان‌های ترکیبی باید با صلاحدید پزشک انجام شوند. افرادی‌که متقاضی کاشت ریش و مو به‌صورت همزمان هستند باید اهداف و اولویت‌های خود را مشخص کنند. انجام همزمان این دو درمان نیازمند به زمان، دقت و مهارت بالایی دارد. به همین دلیل اغلب توصیه می‌شود در جلسات جداگانه کاشت ریش و مو انجام شود.

آیا می‌توان بعد از کاشت ریش آن را بلند کرد؟

بله کاشت ریش به صورت کاملا طبیعی انجام شده است و می‌توانید بعد از کاشت ریش‌هایتان را تا اندازه دلخواه بلند کنید.

آیا بعد از کاشت ریش می‌توان آن را تراشید؟

بله تراشیدن ریش بعد از کاشت موردی ندارد تنها باید زمان نقاهت را طی کنید و تقریبا ۳ ماه تا تراشیدن کامل صبر کنید.

آیا هنگام کاشت ریش، کاشت سیبیل نیز انجام می‌شود؟

بله در صورت نیاز و علاقه‌مندی شما کاشت سیبیل نیز انجام خواهد شد.

آیا می‌توان با موهای فرد دیگری کاشت ریش انجام داد؟

خیر، هر فرد می‌تواند تنها از موهای بدن خود برای کاشت ریش استفاده کند. زیرا اگر مو از فرد دیگری باشد بدن فرد گرافت‌های کاشته شده را پس زده و موجب عدم موفقیت کاشت ریش می‌شود.

ماندگاری نتایج کاشت ریش چقدر است؟

معمولا برای کاشت ریش از گرافت‌هایی که در مقابل ریزش مقاوم هستند استفاده می‌شود و عموما ماندگاری نتایج آن دائمی است. با این حال هیچ تضمینی وجود ندارد، تنها مراجعه به یک پزشک حاذق و با تجربه می‌تواند ماندگاری نتایج کاشت ریش را طولانی‌تر کند.

آیا می‌توان بلافاصله بعد از کاشت ریش مسافرت رفت؟

بله، سفر و استفاده از لوازم نقلیه‌ای مانند ماشین، قطار و هواپیما بلافاصله بعد از کاشت ریش بلامانع است. حتی اکثر افراد ممکن است برای کاشت ریش به شهر یا کشور دیگری مراجعه کنند و ممنوعیتی از این نظر وجود ندارد.

تعداد گرافت‌های مورد نیاز برای کاشت ریش چقدر است؟

تعداد گرافت‌های مورد نیاز باتوجه به تغییرات مورد نظر می‌تواند تا ۲۵۰۰ گرافت باشد (منبع).

آیا می‌توان از موی بدن برای کاشت ریش استفاده کرد؟

اگرچه بهترین گزینه برای کاشت ریش موهای پشت سر و گوش هستند، اما در صورت فقدان فولیکول مناسب در این نواحی می‌توان از موهای سینه که شبیه‌ترین موها به ریش هستند استفاده کرد.

آیا ریش بعد از کاشت می‌ریزد؟

بله ممکن است به دلیل شوک ناشی از جابجایی فولیکول‌ها، تارهای ریش کاشته شده طی ۳ ماه بعد کاشت ریش بریزند. این جای نگرانی ندارد و معمولا طی یکسال بعد انجام این درمان نتایج کاشت ریش تثبیت می‌شوند.

معمولا کاشت ریش به چند جلسه نیاز دارد؟

کاشت ریش معمولا طی یک جلسه انجام می‌شود. درصورت نرسیدن به اهداف زیبایی بعد از یکسال فرد می‌تواند این کاشت را ترمیم کند.

نتیجه کاشت ریش چه زمانی مشخص می‌شود؟

نتایج نهایی کاشت ریش معمولا بعد از یکسال و تثبیت کامل فولیکول‌ها در جای جدید مشخص می‌شود.

آیا می‌توان برای کاشت ریش از موهای ناحیه تناسلی استفاده کرد؟

خیر، بهتر است این کار انجام نشود زیرا ماهیت و ساختار موهای ناحیه تناسلی با ریش بسیار متفاوت است.

فهرست مطالب
پیمایش به بالا
مشاوره رایگان