آیا کاشت مو برای زنان امکان‌پذیر است؟ روش‌ها و عوارض

کاشت مو برای زنان چگونه است

زنان نیز می‌توانند مانند مردان برای درمان کم مویی خود، عمل کاشت مو انجام دهند و کاشت مو تنها مخصوص آقایان نیست. خانم‌ها هم درست مانند آقایان می‌توانند از نتایج مطلوب و ظاهر طبیعی کاشت مو، بهره‌مند شوند. با توجه به این امر که بسیاری از زنان تمایلی به تراشیدن سر و یا کوتاه کردن مو‌های خود ندارند، کاشت موی زنان بدون نیاز به تراشیدن کل سر و فقط با تراشیدن بخش کوچکی از پشت سر قابل انجام است. این ناحیه در زیر موهای اطراف پنهان خواهد شد و به زودی موی جدید در آن نواحی رشد خواهد کرد. کاشت مو برای خانم‌ها یک روش دائمی و موثر برای برطرف کردن کم مویی و داشتن مو‌های پر پشت، بلند، و جذاب است.

آیا کاشت مو برای خانم‌ها انجام می‌شود؟

کاشت مو در زنان

با این که معمولا آقایان، متقاضیان کاشت مو هستند، اما امروزه بسیاری از بانوان به دلیل نتایج مطلوب و ماندگار این عمل، به کاشت مو علاقه‌مند شده‌اند. در گذشته به دلیل تفاوت الگوی ریزش مو در زنان و مردان، تراکم بانک مو و انتظاراتی که زنان از کاشت مو داشتند، این روش اغلب برای مردان انجام می‌شد. اما در حال حاضر با ظهور تکنولوژی‌های پیشرفته و ابزار دقیق‌تر، انجام این عمل برای بانوان نیز اثربخش شده است و زنان زیادی در سراسر جهان، این روش درمانی را به منظور افزایش زیبایی ظاهری و اعتماد به نفس خود انجام می‌دهند. 

آیا کاشت مو برای زنان به تراشیدن سر نیاز دارد؟

کاشت موی طبیعی زنان

خانم‌ها برای کاشت مو نیازی به تراشیدن سر خود ندارند و تنها موهای ناحیه اهدا کننده فولیکول‌های مو (بانک مو) به اندازه ۵ تا ۱۰ سانتی‌متر تراشیده می‌شود تا فولیکول‌ها برداشته شوند؛ اما موهای قسمت بالای آن کوتاه نمی‌شود و ناحیه اهدا کننده با این موهای بلند پنهان خواهد شد. همچنین اگر در ناحیه گیرنده، به کاشت کمتر از ۲۰۰۰ گرافت مو نیاز باشد، حتی می‌توان ناحیه گیرنده مو را نتراشید و فولیکول‌های مو را در لابه‌لای موهای موجود کاشت.

در برخی موارد که زیباجو، موهای ضخیمی داشته و ناحیه گیرنده مو کوچک باشد، حتی نیازی به تراشیدن ناحیه اهدا کننده مو نیست و می‌توان بدون تراشیدن آن ‌ناحیه، فولیکول‌های مو را برداشت و در ناحیه گیرنده کاشت. با این حال، نحوه تراشیدن سر را پزشک تشخیص می‌دهد، زیرا نوع تراش سر زیباجو، تاثیر بسزایی بر نتیجه نهایی عمل کاشت مو خواهد داشت.

خانم‌های کاندید کاشت مو باید چه خصوصیاتی داشته باشند؟

آیا کاشت مو برای خانمها هم انجام میشود

با این که کاشت مو یک روش موثر و مطمئن برای درمان کم پشتی و طاسی سر بانوان است، اما تمامی خانم‌ها کاندید مناسبی برای کاشت مو نیستند. از مهم‌ترین شرایط موردنیاز برای کاشت مو در زنان می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • دارا بودن بانک موی قوی: زنانی که موهای پرپشتی در اطراف و پشت سر دارند، کاندید مناسبی برای کاشت مو هستند.
  • زنانی که موهای ضخیم و مقاومی دارند: زنانی که دارای موهای مقاوم و ضخیمی هستند، به کاشت تعداد گرافت کمتری نیاز دارند و موهای کاشته شده برای آنها تراکم بالاتری خواهد داشت. همچنین احتمال از بین رفتن فولیکول‌ها در حین عمل کاشت مو نیز پایین‌تر است.
  • علت ریزش مو :زنانی که موهای خود را بر اثر سوختگی، حوادث و یا عوامل غیر ژنتیکی از دست داده‌اند.
  • سلامت عمومی بدن: بانوانی که تمایل به انجام عمل کاشت مو دارند، باید از سلامت عمومی نسبتا مناسبی برخوردار باشند، زیرا بسیاری از بیماری‌ها و داروهای مصرف شده برای درمان آن‌ها می‌تواند بر روند بهبود و رشد موهای جدید تاثیر منفی بگذارد.
  • زنانی که کم مویی آن‌ها با مصرف داروها، هورمون‌ها و روش‌های دیگر درمان نشده‌ است: کاشت مو معمولا به عنوان آخرین راه‌حل برای درمان کم مویی ناشی از ریزش مو انجام می‌شود.
  • زنانی که انتظارات واقع بینانه‌ای از کاشت مو دارند: با این که درصد موفقیت عمل کاشت مو بالا است، اما نباید انتظار داشته باشید که تراکم موهای شما بعد از کاشت، دقیقا مانند دوران نوجوانی‌تان باشد. رشد موهای جدید در نواحی کم پشت و بدون مو و پر شدن جاهای خالی مو، یک نتیجه قابل قبول از کاشت مو است.
  • سن بالای ۳۰ سال: برای انجام عمل کاشت مو باید صبر کنید تا روند ریزش موها کامل شود، یعنی برخی نواحی از سر که دیگر رویش مو ندارند باید مشخص شوند تا اگر موهای آن ناحیه مجددا رشد نکردند، عمل کاشت مو انجام شود. در زنانی که زیر ۳۰ سال سن دارند، احتمال رشد مجدد موها و درمان کم مویی آن‌ها با روش‌های دارویی و کم تهاجم‌تر، بالا است و در اکثر موارد نیازی به کاشت مو ندارند.

موارد منع کاشت مو برای زنان

همانطور که اشاره کردیم، کاشت مو برای همه خانم‌ها یک گزینه درمانی مناسب نیست. اگر هر یک از مشکلات سلامتی زیر را داشته باشید، کاشت مو به شما توصیه نمی‌شود:

  1. ریزش موی شدید

 اگر بخش گسترده‌ای از موهای خود از دست داده باشید، ممکن است در ناحیه اهدا کننده، فولیکول‌های کافی و سالم برای برداشت وجود نداشته باشد که این مورد، احتمال اثربخشی عمل کاشت مو را کاهش می‌دهد.

  1. ریزش موی فعال

اگر ریزش موی شما همچنان ادامه داشته باشد، عمل کاشت مو موفقیت‌آمیز نخواهد بود، زیرا ممکن است فولیکول‌های موی کاشته‌شده به طور کامل بریزند.

  1. ابتلا به بیماری‌های خاص

 اگر به بیماری‌های خاصی مانند آلوپسی آره‌آتا (طاسی منطقه‌ای) مبتلا باشید، کاشت مو برای شما بی‌نتیجه است. همچنین در صورت ابتلا به بیماری‌های دیگری مانند پسوریازیس پوست سر و یا هموفیلی نیز کاشت موی سر برای شما بسیار دشوارتر خواهد بود.

  1. پایین بودن سطح سلامت عمومی بدن

 زنانی که به بیماری‌های مزمن مبتلا هستند و یا سطح سلامت عمومی بدن آن‌ها پایین است، کاندید مناسبی برای کاشت مو نیستند. پیش از انجام کاشت مو باید یک معاینه پزشکی کامل انجام دهید.

  1. نازکی موها و طاسی گسترده
  2. ریزش مو به دلیل شیمی درمانی یا اثرات جانبی مصرف سایر داروها
  3. وجود زخم‌های ضخیم در پوست سر به دلیل انجام عمل جراحی

وجود این مشکلات سلامتی، احتمال باقی ماندن فولیکول‌های کاشته شده مو و رشد موهای جدید را کاهش می‌دهند، زیرا اکثر پیوندهای کاشت موی جدید با موهای فعلی شما انجام می‌شود.

روش‌های کاشت مو

روش‌های کاشت مو زنان

امروزه روش‌های بسیار متنوعی برای کاشت مو وجود دارد. پزشک بر اساس ویژگی‌های هر روش و نیازهای شخصی شما، روش مناسب کاشت مو را انتخاب می‌کند. به طور کلی، دو روش‌ اصلی برای کاشت مو وجود دارد که انجام آن با کمی تفاوت برای زنان و مردان یکسان است. این روش‌ها عبارتند از روش FUE و روش FUT که در ادامه آنها را توضیح می‌دهیم.

کاشت مو به روش پیوند واحد فولیکولی (FUT)

در روش FUT پس از بی‌حس کردن ناحیه بانک مو (اهدا کننده فولیکول)، پزشک نوار باریکی از پوست سر در ناحیه بانک مو که به آن فلپ گفته می‌شود را از پشت سر و در منطقه‌ای به عرض ۱ الی ۲ سانتی‌متر و طول ۲۰ الی ۲۵ سانتی‌متر برمی‌دارد. سپس با استفاده از میکروسکوپ‌های پیشرفته و ابزار جراحی، فولیکول‌های مو (گرفت) را با دقت زیادی از روی این نوار برداشته و برای کاشت آماده‌ می‌کند‌. فولیکول‌های آماده شده با استفاده از یک ابزار پانچ مانند در ناحیه گیرنده پوست سر، کاشته شده و سپس محل برداشت این نوار روی پوست سر بخیه می‌‌شود.

البته روش FUT یک جای زخم به شکل یک خط در محل اهداکننده به جای می‌گذارد، اما می‌توان آن را به راحتی با موهای اطراف پنهان کرد. به دلیل باقی ماندن جای زخم و طولانی‌تر بودن دوره بهبودی، امروزه از این روش کم‌تر استفاده می‌شود.

کاشت مو به روش استخراج واحد فولیکولی FUE

کاشت مو با روش FUE یکی از جدیدترین تکنیک‌های کاشت مو در دنیا است. در این روش، برای افزایش کیفیت و سرعت عمل در کاشت فولیکول‌های مو، از دستگاه‌های پیشرفته و اتوماتیک استفاده می‌شود. روش کاشت موی FUE برای بانوانی که بانک موی ضعیفی داشته و تعداد فولیکول‌های زیادی برای برداشت ندارند، بسیار مناسب است.

در این تکنیک با استفاده از ابزار‌های مخصوص، فولیکول‌های مو از ناحیه اهدا کننده (بانک مو) به صورت تک‌تک برداشته می‌شوند و با یک ابزار پانچ مانند در ناحیه گیرنده کاشته خواهند شد.

در روش FUE برای استخراج فولیکول‌های مو از ناحیه اهدا کننده، نیازی به برداشتن بخشی از پوست سر و بخیه زدن جای آن نیست و در نتیجه جای زخمی باقی نمی‌ماند. همچنین می‌توان از ناحیه وسیع‌تری به عنوان بانک مو استفاده کرد و موها را با تراکم بالاتری در ناحیه گیرنده کاشت.

کاشت مو به روش FUE به دلیل بهبودی در مدت زمان کوتاه‌تر و باقی نگذاشتن جای زخم، یک روش بسیار محبوب است و مدت کوتاهی پس از عمل می‌توانید به محل کار خود بازگردید.

آمادگی‌های لازم قبل از کاشت مو

جدیدترین روش کاشت مو برای خانم ها

قبل از انجام عمل کاشت مو باید خود را از نظر جسمی و روحی آماده کنید. مراحل مهم آماده سازی برای کاشت مو شامل موارد زیر است:

ابتدا یک پزشک ماهر و با تجربه پیدا کنید و درباره سابقه پزشکی، الگوی ریزش مو و انتظارات خود با وی مشورت نمایید. پزشک، پوست سر را بررسی می‌کند و تشخیص می‌دهد که آیا کاندید مناسبی برای کاشت مو هستید یا خیر. همچنین برای آگاهی از ابتلا به بیماری‌های زمینه‌ای احتمالا باید آزمایشات بیشتری انجام دهید.

پزشک را از داروهای مصرفی خود از جمله داروهای تجویزی، داروهای بدون نسخه و مکمل‌ها مطلع کنید. برخی داروها مانند داروهای رقیق کننده از جمله مانند آسپیرین و داروهای ضد التهابی خاص به دلیل افزایش خطر خونریزی در حین عمل، ممکن است به قطع موقت یا تنظیم قبل از عمل کاشت مو نیاز داشته باشند.

سیگار کشیدن و مصرف الکل می‌تواند بر روند بهبود تأثیر منفی بگذارد. بهتر است که چند هفته قبل و بعد از کاشت مو، سیگار را ترک کرده و مصرف الکل را نیز محدود کنید.

پیش از عمل کاشت مو، تمیز و سالم نگه داشتن پوست سر ضروری است. همچنین بهتر است از شامپوهای ملایم برای شستشوی موها استفاه کرده و از محصولات حالت‌دهنده مو که باعث تحریک پوست سر می‌شوند نیز استفاده نکنید. پزشک ممکن است پیش از عمل، دستورالعمل‌های خاصی را درباره نحوه آماده‌سازی پوست سر ارائه دهد.

مراحل کاشت مو برای زنان

کاشت مو مصنوعی زنانه

  • به زیباجو گفته می‌شود که یک ساعت قبل از جراحی، صبحانه کامل میل کند. ممکن است پزشک از یک روز قبل، برای بیمار آنتی‌بیوتیک تجویز نماید.
  • متقاضیان هنگام ورود به مطب، رضایت نامه‌ای درباره عمل کاشت مو و عکس‌برداری را می‌خوانند و امضا می‌کنند. سپس ناحیه مورد درمان مجددا با ماژیک مشخص می‌شود و عکس‌هایی با موهای خشک و مرطوب از بیمار گرفته خواهد شد.
  • بی‌حسی: پزشک یک داروی بی‌حسی به ناحیه اهدا کننده مو (بانک مو) تزریق کرده و آن ناحیه را بی‌حس می‌کند تا در طول عمل دردی احساس نشود. همچنین ممکن است یک آرام بخش ملایم و یا یک داروی مسکن خوراکی نیز تجویز شود.
  • برداشت از ناحیه اهداکننده: در روش FUE، فولیکول‌های موی زیباجو با استفاده از یک ابزار پانچ کوچک، به صورت تک‌تک از ناحیه اهداکننده برداشته می‌شوند. اما در روش FUT، یک تکه نوار مانند از پوست سر ناحیه اهداکننده برداشته می‌شود و فولیکول‌های مو (گرفت) زیر میکروسکوپ از یکدیگر جدا خواهند شد.
  • آماده‌سازی ناحیه گیرنده: پزشک پس از بی‌حس کردن ناحیه گیرنده، برش‌ها یا شکاف‌های کوچکی را برای کاشت فولیکول‌ها در آن ناحیه ایجاد می‌کند. محل و زاویه ایجاد این برش‌ها برای دستیابی به نتایج طبیعی بسیار مهم است.
  • کاشت فولیکول مو: فولیکول‌های موی استخراج شده با رعایت طرح و الگوی از پیش تعیین شده به دقت در ناحیه گیرنده کاشته می‌شوند. پزشک اطمینان حاصل می‌کند که موهای کاشته شده، به طور متناسب با موهای موجود در ناحیه گیرنده ترکیب شده ‌است.
  • بانداژ و دستورالعمل‌های بعد از عمل: پزشک پس از اتمام عمل، ناحیه اهداکننده و گیرنده را پانسمان می‌کند تا در مرحله اولیه بهبودی، از آن نواحی محافظت شود. پزشک دستورالعمل‌های‌ خاصی را در مورد نحوه مراقبت از پوست سر و مدیریت هر گونه ناراحتی‌های بعدی به زیباجو ارائه می‌دهد.
  • در بیشتر موارد، پس از تکمیل عمل کاشت مو، ماینوکسیدیل (نوعی محلول موضعی) در ناحیه گیرنده استفاده می‌شود. بانداژ با گاز استریل و پماد آنتی بیوتیک نیز تجویز خواهد شد.

معمولا در هنگام عمل کاشت مو، به دلیل تزریق داروی بی حسی موضعی و آرام‌بخش، ناراحتی زیادی احساس نخواهید کرد. طول دوره نقاهت نیز به فرد بستگی دارد، اما بیشتر زیباجویان می‌توانند فعالیت‌های عادی خود را پس از یک هفته از سر بگیرند.

مراقبت‌های بعد از کاشت مو

کاشت مو پیشانی زنان

مراقبت مناسب بعد از کاشت مو برای موفقیت کاشت مو و روند بهبود کلی بسیار مهم است.  نکات ضروری زیر را در طول دوره بهبودی رعایت کنید:

از آنجایی که برای عمل کاشت مو، داروی بی‌حسی تزریق می‌شود و برای تسکین درد بعد از عمل نیز آرام‌بخش دریافت می‌کنید، بهتر است پس از عمل رانندگی نکنید، زیرا اثرات این داروها تا چندین ساعت باقی می‌ماند.

بانداژها باید تا ۲ روز روی سر باقی بمانند. در این مدت از خیس کردن و دست زدن به محل بانداژها خودداری کرده و بعد از آن به کلینیک مراجعه کنید تا پزشک، بانداژها را باز کند و معاینات اولیه بعد از عمل را نیز انجام دهد. همچنین پس از باز کردن بانداژها سر در کلینیک شسته خواهد شد.

پزشک برای کاهش درد و ناراحتی‌های بعد از عمل، مسکن تجویز کرده و به منظور جلوگیری از عفونت، مصرف پماد‌های آنتی بیوتیک را توصیه می‌کند. همچنین ممکن است اسپری‌های آنتی باکتریال و داروهای ضد التهاب برای کاهش تورم داده شود که باید آن‌ها را طبق دستور پزشک به طور مرتب مصرف کنید.

بعد از ۷۲ ساعت، می‌توانید سر خود را با شامپو بشویید تا پوسته‌های اطراف موهای پیوند شده کاملا تمیز شوند. تمیز کردن دلمه‌ها از آسیب رسیدن به فولیکول‌های مو جلوگیری می‌کند.

سر خود را مستقیما زیر سر دوش نگیرید و در چند روز اول پس از کاشت مو، موهای خود را به آرامی با دست بشویید. بعد از گذشت ۴ روز از کاشت مو می‌توانید با فشار آب کم، دوش بگیرید. این کار به کنده شدن پوسته‌ها، تسریع روند بهبودی و کاهش علائم کاشت مو کمک می‌کند. از پزشک خود درباره شامپوی مناسب بعد از کاشت مو سوال کنید.

به پوست سر خود در ناحیه کاشت مو دست نزنید. پس از کاشت مو، کمی خارش و مقداری درد  طبیعی است. خاراندن و یا مالیدن پوست سر ممکن است پیش از  رشد موهای جدید، منجر به افتادن فولیکول‌های کاشته شده شود.

پزشک ممکن است توصیه کند که دلمه‌ها را با یک گاز استریل به آرامی فشار دهید. این کار به بهبود سریع‌تر محل کاشت و برطرف شدن تورم آن ناحیه کمک می‌کند. همچنین می‌توانید از کیسه یخ برای برطرف کردن درد و تورم استفاده کنید، اما باید کیسه را روی پیشانی و یا پشت سر قرار دهید و مستقیما روی محل کاشت مو نگذارید.

تا حد امکان بعد از کاشت مو از قرار گرفتن در معرض نور خورشید اجتناب کنید. اما اگر لازم بود که در هنگام روز بیرون بروید، حتما از کلاه استفاده کنید.

تا چند هفته پس از کاشت مو از استعمال دخانیات و مصرف الکل خودداری کنید. استعمال دخانیات باعث کاهش جریان خون در پوست سر و در نتیجه اخلال در رشد موهای جدید می‌شود. مصرف الکل نیز باعث افزایش فشار خون و درنتیجه افزایش احتمال خونریزی خواهد شد.

تا چند روز بعد از کاشت مو، در حالت نیمه نشسته بخوابید تا از اصطکاک و برخورد ناحیه موهای کاشته شده و همچنین تورم در آن ناحیه جلوگیری کنید. هر روز، روبالشی خود را عوض کنید. استفاده از بالشتک‌های دور گردن به بالا نگه داشتن سر و کاهش احتمال ضربه به سر کمک می‌کند.

تا دو هفته بعد از کاشت مو، از انجام ورزش‌ها و فعالیت‌های بدنی سنگین که باعث افزایش فشار خون در پوست سر یا تعریق بیش از حد می‌شوند، خودداری کنید. بسیار مهم است که از هرگونه برخورد فیزیکی اشیاء با محل کاشت مو اجتناب شود. همچنین تا چند روز بعد از کاشت مو باید از انجام فعالیت جنسی خودداری کنید، زیرا این کار باعث افزایش فشار خون و تعریق زیاد در ناحیه کاشت مو می‌شود.

مراقب باشید در هنگام لباس پوشیدن، پیراهن را روی سرتان نکشید. بهتر است از پیراهن‌های دکمه‌دار و یا تیشرت‌های یقه‌ باز استفاده کنید.

اگر کارمند هستید تا زمانی که پزشک اجازه بدهد، باید مرخصی بگیرید. کاهش استرس و حضور کم‌تر در مکان‌های عمومی در روزهای اول بعد از کاشت مو به بهبود سریع‌تر شما کمک می‌کند.

مزایای کاشت مو برای زنان

هزینه کاشت مو برای زنان

کاشت مو برای زنان، مزایای زیادی به همراه  دارد که این روش را به یک درمان مناسب و پرطرفدار تبدیل کرده‌اند. از مهم‌ترین مزایای کاشت مو برای بانوان می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

زیبایی

با پر پشت شدن خط رویش موها و افزایش تراکم موهای سر، نسبت‌های طلایی صورت بازیابی شده و صورت زیباتری خواهید داشت.

افزایش اعتماد به نفس

کم مویی برای بانوان، اثرات مخرب زیادی بر اعتمادبه‌نفس آنان خواهد داشت. کاشت مو به رفع این مشکل کمک می‌کند.

مشاهده نتایج کاشت مو در مدت کوتاه 

زنان پس از کاشت مو، نسبت به آقایان در مدت زمان کوتاه‌تری نتایج را مشاهده خواهند کرد.

قابل رشد بودن موهای کاشته شده

به دلیل این که فولیکول‌های مو از سر خود زیباجو برداشته شده و در ناحیه دیگر کاشته می‌شوند، موها کاملا طبیعی هستند و به طور طبیعی رشد کرده و بلند می‌شوند.

ماندگاری موهای کاشته شده

موهای کاشته شده بعد از عمل کاشت و پس از بهبودی کامل، در بیشتر موارد ماندگاری بالایی داشته و دائمی‌ هستند.

 امکان رنگ کردن و انجام امور زیبایی بر روی موهای کاشته شده

به دلیل طبیعی بودن موهای جدید، انجام اعمال زیبایی بی خطر مانند رنگ کردن و حالت دادن به موها مانعی ندارد.

عوارض کاشت مو

 کاشت مو معمولا یک روش ایمن و بدون عوارض جانبی قابل توجه است. با این حال، انجام هر نوع جراحی ممکن است با عوارض احتمالی همراه باشد. برخی از عوارض جانبی عمل کاشت مو شامل موارد زیر است:

  • جای زخم
  • عفونت
  • خونریزی
  • تورم پوست سر
  • بی‌حسی پوست سر
  • ایجاد کیست اپیدرمی
  • تلوژن افلوویوم (ریزش موقت موهای موجود در نزدیکی موهای کاشته شده)
  • خطرات مرتبط با داروهای بیهوشی

شایع‌ترین عارضه جانبی عمل کاشت مو، باقی ماندن جای زخم است و با هیچ روشی نمی‌توان از بروز آن جلوگیری کرد.

سایر عوارض جانبی بالقوه کاشت مو عبارتند از:

  • تخلیه پوسته یا چرک در اطراف محل‌های کاشت و یا برداشت مو
  • درد
  • التهاب فولیکول‌های مو (فولیکولیت)
  • خارش
  • موهای قابل رویت ممکن است با موهای اطراف مطابقت نداشته باشند و یا به طور محسوسی نازک‌تر باشند

راهکارهایی برای کاهش عوارض کاشت مو

پزشک پس از چند روز، با دقت تمام بانداژها را برمی‌دارد. ناحیه تحت درمان ممکن است متورم شده باشد، بنابراین پزشک ممکن است تریامسینولون را به ناحیه موردنظر تزریق کند تا تورم را کاهش دهد.

احتمالا در محل کاشت و همچنین در ناحیه‌ای که مو از آن برداشته شده است، احساس درد یا ناراحتی خواهید داشت. بنابراین پزشک ممکن است داروهای زیر را تجویز کند:

  • داروهای ضد درد مانند ایبوپروفن
  • آنتی بیوتیک برای جلوگیری از عفونت
  • داروهای ضد التهاب مانند استروئید خوراکی برای تسکین تورم
  • داروهایی مانند فیناستراید یا ماینوکسیدیل برای کمک به تحریک رشد مو
  • به مدت حدود ۳ هفته از فشار دادن برس یا شانه روی پیوندهای جدید خودداری کنید
  • کلاه، پیراهن و ژاکت تنگ نپوشید

اگر بعضی از موها پس از کاشت ریزش پیدا کردند، اصلا نگران نباشید. این ریزش، بخشی از فرآیند بهبودی است. موهای کاشته شده ممکن است تا چند ماه، رشد زیادی نداشته باشند و یا به طور یکپارچه، مشابه با موهای اطراف خود نباشند. بنابراین، باید صبور باشید و تا بهبودی کامل محل کاشت و رشد موهای جدید آرامش خود را حفظ کنید.

مشاهده نتایج

کاشت مو برای موهای کم پشت زنان

پس از ۱ الی ۴ هفته بعد از کاشت مو با روش FUE، ممکن است قسمت‌های قابل مشاهده بالای موهای کاشته شده، بریزند. اما فولیکول‌ها در جای خود باقی می‌مانند و وارد فاز غیرفعال می‌شوند. پس از ۳ الی ۴ ماه شاهد رشد موهای جدید خواهید بود و از ظاهر پر پشت‌تر موهای خود لذت می‌برید.

پس از ۱۲ الی ۱۸ ماه، نتایج نهایی کاشت موی بانوان قابل مشاهده خواهد بود و روند بهبودی شما کامل می‌شود. اما همچنان باید به دستورالعمل‌های ضروری پزشک توجه داشته باشید و در صورت داشتن هرگونه ابهام، قبل یا بعد از روند بهبودی با ایشان تماس بگیرید.

هزینه کاشت مو

در کلینیک کاشت موی ثمر، هزینه کاشت مو در سال ۱۴۰۳ به شر زیر می‌باشد.

نوع کاشت موهزینه
کاشت موی یک ‌روزه۱۵,۰۰۰,۰۰۰ تومان
کاشت موی دو روزه۲۴,۰۰۰,۰۰۰ تومان

تعیین هزینه کاشت مو برای زنان به عوامل زیر بستگی دارد:

  • تعداد فولیکول‌های مو که باید کاشته شوند
  • تکنیک مورد استفاده برای کاشت مو
  • تجربه و تخصص پزشک
  • محل کلینیک یا بیمارستان
  • کاشت موی زنان بدون تراشیدن سر هزینه بالاتری دارد
  • استفاده از روش‌های ترکیبی کاشت مو هزینه کاشت را افزایش می‌دهد

کلینیک تخصصی کاشت مو و ابروی ثمر، با داشتن تیم پزشکان و جراحان بسیار ماهر و با تجربه، بهره‌گیری از فناوری‌های پیشرفته پزشکی و قیمت‌های مقرون به صرفه، با بیش از دو دهه تجربه در زمینه کاشت مو و ابرو با بالاترین تراکم، حصول نتایج مطلوب را در محیطی امن و راحت برای بیماران تضمین می‌کند.

سوالات متداول

آیا نتایج کاشت موی زنان دائمی است؟

بله. کاشت مو به طور کلی به عنوان یک راه حل دائمی برای ریزش مو در نظر گرفته می‌شود. با این وجود، موفقیت این روش به عوامل متعددی از جمله سن بیمار، ژنتیک، سلامت کلی و همچنین مهارت و تجربه پزشک بستگی دارد.

آیا کاشت موی زنان طبیعی به نظر می‌رسد؟

اگر کاشت موی زنان توسط یک پزشک ماهر انجام شود، کاملا طبیعی به نظر می‌رسد. انجام کاشت موی زنان با استاندارد‌های بالا  حتی اگر توسط یک آرایشگر بررسی شود، غیر قابل تشخیص بوده و بسیار طبیعی است.

آیا عمل کاشت مو درد دارد؟

در طول عمل به شما بی‌حسی موضعی و آرام‌بخش تزریق می‌شود. از این رو، در حین عمل هیچ دردی احساس نمی‌کنید. با این وجود، بعد از عمل مقداری درد و ناراحتی را تجربه می‌کنید. به همین دلیل، پزشک شما NSAIDs (داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی) را برای کاهش درد بعد از عمل تجویز می‌کند.

کاشت مو چقدر طول می‌کشد؟

عمل کاشت موی زنان معمولا بین ۴ الی ۸ ساعت طول می‌کشد. تیم پزشکی در تمام طول مدت عمل کاشت مو از بیمار مراقبت می‌کند تا کاملا راحت باشد.

کاشت موی زنان در چند جلسه کامل می‌شود؟

تعداد جلسات درمانی برای کاشت مو، بر اساس اندازه ناحیه طاسی سر تعیین می‌شود، اما معمولا بیش از یک جلسه درمانی مورد نیاز است و جلسات بعدی نیز با فاصله برنامه‌ریزی می‌شوند. در دوره بین جلسات درمانی به بیمار استراحت داده می‌شود.

چه مدت بعداز کاشت مو می‌توانم به سر کار خود بازگردم؟

شما می‌توانید پس از گذشت چند روز از عمل کاشت مو، به محل کار خود بازگردید. به مدت یک هفته از فعالیت بدنی شدید از جمله باشگاه بدنسازی، بلند کردن اجسام سنگین و غیره پرهیز کنید.

چند روز بعد از عمل کاشت مو، موهای من رشد می‌کند؟

پس از انجام عمل، ممکن است چندین ماه طول بکشد تا فولیکول‌های موی کاشته شده شروع به رشد کنند. اما به طور کلی، نتایج کاشت مو حدود ۶ تا ۱۲ ماه پس از عمل قابل مشاهده خواهد بود.

درصد موفقیت کاشت موی زنان چقدر است؟

در عمل کاشت مو، فولیکول‌های مو را می‌توان با موفقیت به جای دیگر منتقل کرد. موفقیت این عمل به عوامل متعددی بستگی دارد. اما در شرایط مطلوب موفقیت کاشت مو در زنان از درصد بالایی برخوردار است.

آیا پس از کاشت مو، موهای من پرپشت خواهند شد؟

پر پشت شدن مو‌ها پس از کاشت مو، یک توهم است. در عمل کاشت موی زنان با توزیع ماهرانه و جایگزینی صحیح موها در مکان‌های کم مو، نوعی تراکم قابل قبول و پوشاننده ایجاد می‌شود که از وضعیت قبیل بسیار بهتر است.

آیا برای کاشت موی زنان محدودیت سنی وجود دارد؟

در عمل کاشت مو، سن یک عامل مهم است. سن توصیه شده برای کاشت موی زنان معمولا بالای ۳۰ سال است.

آیا در صورت داشتن مشکلات سلامتی می‌توانم کاشت مو انجام دهم؟

در این مورد تصمیم نهایی با پزشک است. در مورد مشکلات سلامتی و داروهای مصرفی خود صداقت داشته باشید و پزشک خود را مطلع کنید تا در صورت لزوم، رسیدگی‌های لازم برای شما انجام شود.

آیا می‌توان برای کاشت مو، موهای اهدا کننده را از شخص دیگری گرفت؟

خیر. فولیکول‌های موی مورد استفاده در روش‌های کاشت مو فقط باید از سر خود بیمار گرفته شوند و نمی‌توان از اهدا کننده دیگری استفاده کرد. البته می‌توان کاشت موی مصنوعی انجام داد.

آیا پس از کاشت مو، ریزش طبیعی موها ادامه پیدا خواهد کرد؟

ریزش مو یک فرآیند مستمر است، بنابراین این احتمال وجود دارد که موهای طبیعی شما حتی پس از کاشت مو به ریزش خود ادامه دهند. با این که موهای کاشته شده دائمی خواهند بود، اما این احتمال وجود دارد که بیمار همچنان موهای طبیعی خود را از دست بدهد.

آیا موها پس از کاشت به طور طبیعی رشد می‌کنند؟

۴ تا ۱۲ ماه پس از عمل کاشت مو، موهای کاشته شده ضخیم‌تر، صاف‌تر و پرتر می‌شوند. ابتدا تمامی فولیکول‌های کاشته شده به‌ صورت یک مو رشد می‌کنند، اما پس از کاشت، به حالت دوتایی/سه‌تایی یا هر چیزی که قبلا بوده‌اند، مجددا رشد می‌کنند (دوتایی، سه تایی، چهارتایی).

آیا می‌توانم بعد از کاشت مو، موهای خود را رنگ کنم؟

بله. به دلیل طبیعی بودن موهای کاشته شده، می‌توانید امور زیبایی و آرایشی بی‌خطر مانند رنگ کردن و حالت دادن موها را روی موهای کاشته شده خود انجام دهید.

آیا کاشت مو ارزشش را دارد؟

استفاده از روش کاشت مو با روش ترمیم FUE نتایج دائمی و طبیعی خواهد داشت. روش‌های کاشت مو برای زنان، ریزش مو و طاسی سر که زندگی آن‌ها را تحت تأثیر قرار داده است، معکوس می‌کند و  کاملا ارزش صرف وقت و هزینه را خواهد داشت.

فهرست مطالب
مشاوره در واتساپ
پیمایش به بالا
مشاوره تلفنی